آشپزی

بوقلمون پخته شده در فر با سس

بوقلمون پخته شده در فر با سس

چه برای روز شکرگزاری یا کریسمس، این دستور پخت بوقلمون در فر با سس برای شما عالی است اگر به دنبال گوشت لطیف و آبدار بوقلمون با پوست ترد هستید. این دستور العمل ساده نیاز به حداقل آماده سازی دارد و ایده آل برای سرو در مجالس بزرگ برای تحت تاثیر قرار دادن خانواده و دوستان است. برای کشف نکات تخصصی برای تهیه شگفت‌انگیزترین بوقلمون پخته بدون سر و صدا، ادامه مطلب را بخوانید.

oven roasted turkey served with pigs in blankets and roast potatoes
پرش به:

این بوقلمون برشته شده آسان در فر دارای پوست ترد خوبی با گوشت مرطوب، آبدار و خوش طعم است. این کاملاً بدون سر و صدا است: بدون آب نمک، بدون پر کردن، و بدون ساییدن مورد نیاز است. تنها چیزی که نیاز دارید چند سبزی، کمی کره و یک قالب بزرگ برای برشته کردن است.

resting the oven roasted whole turkey before carving

اگر برای تعداد زیادی از مردم آشپزی نمی کنید و به یک بوقلمون کامل نیاز ندارید، پشت بوقلمون آهسته بو داده (با سس) دستور غذا! گزینه‌های عالی دیگر برای مجالس کوچک، مرغ کامل با برنج و مرغ کباب کامل در فر هلندی.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • می توانید این بوقلمون را تا 24 ساعت قبل آماده کنید و به سادگی آن را در روز بپزید.
  • این دستور پخت بوقلمون راهنمای کامل شما برای تهیه بهترین روش بوقلمون کبابی بدون استرس است.
  • شما طعم‌دارترین سس بوقلمون خانگی را خواهید داشت که با آب‌میوه‌های پخت و پز و آب قلوه درست شده است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for oven roasted turkey
  • بوقلمون کامل – می توانید از بوقلمون کامل تازه یا منجمد (و کاملاً آب شده) برای این دستور استفاده کنید. به ازای هر نفر 500 گرم (1 ¼ پوند) بوقلمون را مجاز کنید.
  • سیب و پیاز– من از یک سیب و پیاز کامل استفاده می‌کنم و آن‌ها را از وسط نصف می‌کنم تا حفره پرنده پر شود تا طعم بیشتری داشته باشد.
  • لیمو – طعم ملایم مرکباتی را اضافه می کند که کاملاً با گوشت بوقلمون مطابقت دارد. من از نصف لیمو استفاده می کنم، اما اگر طعم مرکباتی را ترجیح می دهید، می توانید بیشتر استفاده کنید.
  • کره – به قهوه ای شدن پوست کمک می کند و همچنین به گوشت بوقلمون رطوبت و طعم می بخشد. آن را به دمای اتاق برسانید تا راحت تر آن را روی و زیر پوست پخش کنید.
  • سبزیجات– من از هویج، کرفس، پیاز و سیر تقریبا خرد شده به عنوان بستر برای بوقلمون استفاده می کنم. می توانید به جای آن از توری بوقلمون برای قرار دادن بوقلمون روی آن استفاده کنید.
  • قلوه و گردن – آنها معمولاً با پرنده می آیند و برای تهیه آبگوشت به عنوان پایه ای برای سس بوقلمون خانگی خوشمزه هستند.
  • Mirepoix – این یک پایه طعم دهنده برای آبگوشت است که از مخلوطی از پیاز، کرفس و هویج ساخته شده است.
  • آروماتیک – شما می توانید در اینجا خلاقیت به خرج دهید و از معطرهای دلخواه خود استفاده کنید. من معمولاً مقداری برگ بو، آویشن، ساقه جعفری و دانه فلفل می گذارم.
  • ادویه – از مقدار زیادی نمک و فلفل تازه آسیاب شده برای چاشنی بوقلمون خود استفاده کنید.

چگونه یک بوقلمون منجمد را ذوب کنیم؟

اگر از بوقلمون منجمد استفاده می کنید، ضروری است که قبل از برشته کردن، آن را کاملاً آب کنید.

ایمن‌ترین راه برای انجام این کار این است که بسته به اندازه بوقلمون، بگذارید حداقل 24 ساعت تا چند روز در یخچال یخ بزند. به عنوان یک راهنمای تقریبی، برای هر 2 کیلوگرم (4 ½ پوند) بوقلمون حدود 24 ساعت زمان بگذارید.

بوقلمون خود را روی یک ورقه پخت یا یک تابه بزرگ نگه دارید تا در حین یخ زدایی، چکه های آن را بگیرد.

یک راه سریعتر (اما نه به همان اندازه ایمن) برای یخ زدایی بوقلمون منجمد این است که آن را در یک حمام آب سرد قرار دهید و هر 20 دقیقه یا بیشتر آب آن را عوض کنید تا کاملاً یخ زدایی شود. اگر این روش را انتخاب می‌کنید، حتماً بوقلمون خود را در یک کیسه ضد نشت قرار دهید. این ممکن است بسته به اندازه پرنده تا چند ساعت طول بکشد.

چگونه یک بوقلمون کامل در فر درست کنیم؟

دستور پخت این بوقلمون در فر با سس بسیار ساده است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

استوک Giblets را آماده کنید

من معمولاً بوقلمون را آماده می‌کنم و برای سهولت در روز کارها را از یک روز قبل تهیه می‌کنم. اگر می خواهید آن را از قبل آماده کنید، پرنده را بدون پوشش در یخچال نگه دارید تا پوست آن یک شب خشک شود.

بوقلمون را از یخچال خارج کرده و یک ساعت اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد. در همین حین آماده سازی قلوه را شروع کنید.

گردن و کیسه قلوه هایی که معمولاً در حفره بزرگ پرنده قرار می گیرند را بردارید.

قلوه و گردن را به همراه مقداری میروپویکس خرد شده و مواد معطر مانند برگ بو، آویشن، دانه فلفل و ساقه جعفری در یک قابلمه قرار دهید. روی آنها را با 1¼ لیتر آب سرد پر کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

giblets, neck, mirepoix and aromatics are placed in a pan with cold water

تابه را به جوش آورید، حرارت را کم کنید و سپس بگذارید به آرامی به مدت 1 و نیم تا 2 ساعت بجوشد.

giblets gravy is cooked for 1.5 hours

تابه را از روی حرارت بردارید و مایه را با استفاده از چینویی ظریف یا پارچه موسلین. می توانید از الک هم استفاده کنید اما مایه دارای مقداری ناخالصی بوده و کدر به نظر می رسد. وقتی بوقلمون برشته شد، آن را کنار بگذارید تا سس بوقلمون درست شود.

giblets stock for making the turkey gravy

ترکیه را آماده کنید

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

برای بوقلمون منجمد، اجازه دهید طبق دستورالعمل بالا کاملاً یخ‌زدایی شود. اگر از بوقلمون تازه استفاده می‌کنید، آن را از بسته‌بندی خارج کرده و سپس با مقداری دستمال کاغذی خشک کنید.

turkey neck and giblets are removed from there cavity of there bird

حفره را با ⅓ نمک و فلفل مزه دار کنید و سپس آن را با یک پیاز و سیب نصف کرده، لیمو ترش و سبزی تازه پر کنید.

کره نرم شده را با ⅓ دیگر چاشنی در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.

softened butter is mixed with salt and butter

پوست را با دقت از سینه جدا کرده و شل کنید، و سپس ¾ مخلوط کره نرم شده را پخش کنید و به آرامی ماساژ دهید.

softened butter is spread underneath the skin of turkey breast

پیازهای نصف شده، سر سیر، کرفس تقریباً خرد شده و هویج را به همراه برگ بو و آویشن در یک ظرف پخت بزرگ قرار دهید.

the vegetables are layered on the bottom of baking tray

باقی مانده کره را روی تمام سینه بوقلمون بمالید و روی بقیه چاشنی بپاشید.

the rest of the softened butter is spread on turkey breast

اگر قصاب شما این کار را انجام نداده است از نخ استفاده کنید تا پاهای بوقلمون را آزاد به هم ببندید و بوقلمون را به سمت پایین روی سبزیجات قرار دهید.

بوقلمون را کباب کنید

turkey is placed on vegetables breast side down before roasting

بوقلمون را به مدت 40 دقیقه تفت دهید و سپس حرارت را تا 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) کاهش دهید.

سینی را بیرون آورده و با استفاده از یک جفت انبر یا دستکش فر. وقتی یک دماسنج گوشت بین سینه و پا قرار می گیرد.

اگر دماسنج گوشت ندارید، آماده بودن بوقلمون را با سوراخ کردن عمیق‌ترین قسمت گوشت با یک سیخ یا نوک یک چاقوی کوچک بررسی کنید. آب میوه ها باید شفاف و بدون اثری از صورتی باشد. اگر آب بوقلمون هنوز کمی صورتی بود، 15 دقیقه دیگر بپزید.

یک راه دیگر برای فهمیدن اینکه آیا بوقلمون کاملاً پخته شده است این است که بتوانید استخوان پا را به راحتی بچرخانید و از بین ببرید.

اگر خیلی سریع شروع به قهوه‌ای شدن کرد، بوقلمون را با فویل بپوشانید. زمان پخت در این دستور پخت برای اندازه بوقلمون 4.8 – 5 کیلوگرم (11 پوند) محاسبه شده است.

resting the roasted whole turkey before carving

پس از پختن بوقلمون، روی آن را با فویل حلبی بپوشانید و قبل از حکاکی آن را به مدت 30 تا 40 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید. برای تهیه سس بوقلمون اقدام کنید.

سس را آماده کنید

برای تهیه سس، بیشتر چربی ماهیتابه را جدا کرده و تابه را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین قرار دهید.

750 میلی‌لیتر از آب قلوه را اضافه کنید و تکه‌های آن را از کف تابه بتراشید.

baking dish is placed on medium heat for making the gravy

اجازه دهید حباب سبوس به مدت 15 دقیقه حباب شود، آن را از یک الک ریز رد کنید و آن را به یک قابلمه کوچک منتقل کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و دوباره آن را به جوش بیاورید.

the gravy is transferred into a saucepan

با 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت و 3 قاشق غذاخوری آب سرد یک دوغاب درست کنید و به سس اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس گلوله نشود.

آب‌های حاصل از استراحت بوقلمون را اضافه کنید و سپس سس را به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا به قوام مورد نظر برسد.

بوقلمون خود را حکاکی کنید و آن را با مخلفات مورد علاقه خود به همراه غذاهای خانگی خوشمزه سرو کنید سس.

برای دستور پخت کامل و قابل چاپ به کارت دستور غذا بروید!

چه مدت کل ترکیه را کباب کنیم؟

این زمان‌ها فقط یک تخمین هستند و زمان پخت یک بوقلمون کامل به اندازه آن و همچنین عملکرد فر و دمای بوقلمون قبل از کباب کردن بستگی دارد. قرار دادن بوقلمون در دمای اتاق قبل از برشته کردن، زمان پخت را کاهش می‌دهد.

  • 4.8 کیلوگرم تا 5.2 کیلوگرم بوقلمون (10 ½ -11 ½ پوند): 2 ساعت تا 2 ساعت و 15 دقیقه
  • 5.8 کیلوگرم تا 6.2 کیلوگرم بوقلمون (13-14 پوند): 2 ساعت 30 دقیقه تا 2 ساعت و 45 دقیقه
  • 6.8 کیلوگرم تا 7.2 کیلوگرم بوقلمون (15-16 پوند): 3 ساعت تا 3 ساعت و 15 دقیقه
  • 7.8 کیلوگرم تا 8.2 کیلوگرم بوقلمون (17-18 پوند): 3 ساعت 30 دقیقه تا 3 ساعت و 45 دقیقه
  • 8.8 کیلوگرم تا 9.2 کیلوگرم بوقلمون (19 ½ -20 ½ پوند): 4 ساعت تا 4 ساعت و 15 دقیقه

دما را با قرار دادن دماسنج گوشت بین سینه و ساق پا یا ضخیم‌ترین قسمت سینه بررسی کنید. دمای داخلی باید 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) باشد.

بوقلمون در حین استراحت به پختن ادامه می‌دهد، بنابراین برای جلوگیری از پختن بیش از حد گوشت بوقلمون، بهتر است آن را چند دقیقه قبل از فر خارج کنید.

چگونه یک بوقلمون کامل بریان کنیم؟

با برداشتن بالها و پاها، حکاکی بوقلمون را شروع کنید. پاها را به صورت ران و چوب طبل برش دهید و همراه با بال ها روی یک بشقاب سرو گرم شده قرار دهید.
برای حک کردن گوشت سینه، در امتداد ستون فقرات بوقلمون را لمس کنید و به آرامی کناره آن را برش دهید تا کل سینه کنده شود. . این کار را با سینه دیگر تکرار کنید.
پوست سینه را به سمت بالا روی تخته برش قرار دهید، آن را به صورت تک تک برش دهید و آنها را همراه با بقیه بوقلمون در بشقاب سرو قرار دهید.

نکات برتر از سرآشپز

  • هنگام خرید بوقلمون خود، مطمئن شوید که به ازای هر نفر 500 گرم (1 ¼ پوند) بوقلمون اجازه دهید.
  • بوقلمون را آماده کنید و از یک روز قبل قلوه بوقلمون را تهیه کنید تا کار در روز راحت تر شود.
  • اگر از بوقلمون منجمد استفاده می کنید، ضروری است که قبل از برشته کردن، آن را کاملاً آب کنید.
  • بوقلمون را نشویید زیرا سینک آشپزخانه را آلوده می کند. پختن بوقلمون تا زمانی که دمای هسته به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد، باکتری هایی که ممکن است پرنده شما داشته باشد را از بین می برد.
  • قبل از اینکه بوقلمون را بریان کنید، یک ساعت زمان دهید تا به دمای اتاق برسد.
  • بوقلمون را چروک نکنید، زیرا نیاز به باز کردن مکرر درب فر دارد که باعث می‌شود فر هر بار مقدار زیادی حرارت از دست بدهد.
  • بوقلمون را روی یک بستر سبزیجات یا روی یک قفسه بپزید تا مطمئن شوید که بوقلمون به طور یکنواخت پخته می شود.
  • بوقلمون خود را با قیمه پر نکنید. تا زمانی که قیمه پخته شود، بوقلمون بیش از حد پخته می شود و در نهایت گوشت خشک می شود. اگر می خواهید بوقلمون خود را با قیمه سرو کنید، قیمه را جداگانه در ظرف پخت بپزید.
  • با قرار دادن دماسنج گوشت بین سینه و پا یا ضخیم‌ترین قسمت سینه بررسی کنید که آیا بوقلمون پخته شده است. دمای داخلی باید 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) باشد.
  • بعد از پختن بوقلمون روی آن را با فویل بپوشانید و قبل از حکاکی آن را به مدت 30 تا 40 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید.

سؤالات متداول دستور غذا

چقدر طول می‌کشد تا یک بوقلمون منجمد را یخ‌زدایی کنید؟

اگر می‌خواهید یک بوقلمون منجمد را بپزید، این درست است. بسیار مهم است که قبل از برشته کردن، آن را کاملاً یخ زدایی کنید. ایمن ترین راه برای یخ زدایی بوقلمون این است که آن را در یخچال بگذارید که بسته به اندازه پرنده ممکن است تا 4 روز طول بکشد.
به عنوان یک راهنمای تقریبی، برای هر 2 کیلوگرم (4 ½ پوند) بوقلمون حدود 24 ساعت زمان بگذارید.

چرا به بوقلمون استراحت می دهیم؟ قبل از حکاکی کردن آن لازم است؟

وقتی بوقلمون را به محض بیرون آمدن از فر برش می زنید، تمام مایع آن خارج می شود.
استراحت دادن به بوقلمون برای حداقل 30 دقیقه (حداکثر 60 دقیقه) به همه چیز اجازه می دهد تا آرام شود و آب میوه ها را دوباره توزیع کند، رطوبت را ببندد و طعم را افزایش دهد.

نحوه ذخیره سازی باقیمانده ها؟

باقی مانده ها تا 5 روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری می شوند.

برای دستور العمل های جشن خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این بوقلمون سوخاری با سس به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

بوقلمون کبابی در فر با سس

آیلا کلولی

Whether it is for Thanksgiving or Christmas, this Oven Roasted Turkey with Gravy recipe is perfect for you if you are after tender and juicy turkey meat with a crispy skin.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

Prep Time 10 minutes

Cook Time 2 hours

Total Time 2 hours 10 minutes

Course Main Course

Cuisine American, british, English

Servings 12 people

Calories 555 kcal

Ingredients 

 

Instructions 

Preparing the Giblets Stock

  • Remove the turkey from the fridge and bring it to room temperature while preparing the giblets stock.

  • Remove the neck and the bag of giblets that are usually placed in the large cavity of the bird.

  • Place the giblets and the neck in a pot along with some chopped mirepoix, and aromatics such as bay leaves, thyme, peppercorn, and parsley stalks.

  • Fill the pot with 1 ¼ liter of cold water and place it on medium heat.

  • Bring it to a boil, lower the heat to low, and let it gently simmer for 1 ½ hours.

  • Remove the pan from the heat and strain the stock using a fine chinois or a muslin cloth. Set it aside to make the turkey gravy later.

Preparing the Turkey

  • If using a frozen turkey, let it totally defrost following the instructions above. If your turkey is fresh, remove it from its packaging, and dry it off with some paper towels.

  • Season the cavity with the ⅓ of the salt and pepper, and stuff it with a halved onion and apple, quartered lemon, and herbs.

  • Mix together the softened butter with the other ⅓ of the seasoning in a small bowl.

  • Separate and loosen the skin carefully from the breast, and spread ¾ of the mixture, massaging gently. 

  • Place the halved onions, garlic heads, roughly chopped celery, and carrots along with the bay leaves and thyme in a large baking dish. 

  • Rub the remaining butter all over the turkey breast, and sprinkle on the rest of the seasoning. 

  • Use string to tie the turkey legs together if it is not already done by your butcher, and place the turkey on top of the vegetables, breast side down.

Roasting the Turkey

  • Roast the turkey for 40 minutes and then reduce the heat to 160° C (320° F).

  • Take the tray out and turn the turkey breast side up using a pair of tongs or oven mitts. 
  • Roast it for another 80 minutes, or until the internal temperature reaches 74° C (165° F) when a meat thermometer is inserted between the breast and the leg. 
  • Tent the turkey loosely with foil if starting to brown too fast. The cooking time is calculated for a turkey size of 4.8 – 5 kg (11 pounds). 

  • Once the turkey is cooked, cover it with tin foil and leave it to rest in a warm place for 30 to 40 minutes before carving it. Proceed to prepare the turkey gravy. 

Preparing the Gravy

  • To make the gravy, skim most of the fat from the roasting pan and place the pan on medium-low heat. 

  • Add 750 ml of the giblets stock and scrape the bits off the bottom of the pan. 

  • Bring it to a boil and let the gravy bubble for 15 minutes.

  • Pass it through a fine sieve, and transfer it into a small saucepan.

  • Place the saucepan on medium heat, and bring it back to a boil.  

  • Make a slurry with 2 tablespoon of cornflour and 3 tablespoons of cold water, and add it to the gravy, whisking continuously to avoid the gravy getting lumpy. 

  • Add any juices from resting the turkey and then cook the gravy for another 5-10 minutes, until it reaches the desired consistency.

  • Carve your turkey and serve it with your favorite side dishes along with the delicious homemade gravy.

یادداشت

  • When buying your turkey, make sure you allow 500 grams (1 ¼ pound) of turkey per person.
  • Prepare the turkey and make the turkey giblet stock a day in advance to make things easier on Thanksgiving or Christmas day.
  • If you are using a frozen turkey, it is essential that you thaw it entirely before roasting it.
  • Allow the turkey an hour to come to room temperature before roasting it.
  • Don’t wash the turkey as it will contaminate the kitchen sink. Cooking the turkey until the core temperature reaches 74° C (165° F) will kill any bacteria your bird might contain.
  • Don’t baste the turkey, as it requires opening the oven door frequently which causes the oven to lose a huge amount of heat each time.
  • Cook the turkey on a bed of vegetables or on a rack to ensure the turkey cooks evenly.
  • Don’t stuff your turkey with stuffing. By the time the stuffing gets cooked, the turkey will get overcooked and you will end up with dry meat. If you want to serve your turkey with stuffing, cook the stuffing separately in a baking dish.
  • Check if the turkey is cooked by inserting a meat thermometer between the breast and leg or the thickest part of the breast. The internal temperature should be 74° C (165° F).
  • Once the turkey is cooked, cover it with tin foil and leave it to rest in a warm place for 30 to 40 minutes before carving it.

Nutrition

Calories: 555kcalCarbohydrates: 7gProtein: 95gFat: 15gSaturated Fat: 6gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 4gTrans Fat: 0.3gCholesterol: 297mgSodium: 846mgPotassium: 1080mgFiber: 1gSugar: 3gVitamin A: 1252IUVitamin C: 6mgCalcium: 66mgIron: 4mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا